lecsó,

Kacsamájas lecsó, ahogy Anyukám készíti

július 20, 2018 Édesmindegy blog 1 Comments


Pár hete Anyukám felrakott egy képet Facebookra az aznapi menüről... Itt láttam meg ezt a kacsamájas lecsót, és azonnal összeszaladt a nyál a számban. Nemrég, mikor otthon jártam, megkértem, hogy csinálja meg nekem. Mivel Instagramon nagyon szerettétek a fotót, és többen kértétek, elhoztam most nektek a receptet, hogy ti is ki tudjátok próbálni. Nem nagy ördöngősség, lecsót mindenki készített már, és biztos megvan a jól bevált családi recept, ezt kell felturbózni picit a kacsamájjal. Jöjjön a recept!

Kacsamájas lecsó


Hozzávalók


  • fél kg kacsamáj
  • 5 paprika
  • 5 paradicsom
  • 3-4 nagy fej vöröshagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • bors

Elkészítés


1. A kacsamájat felkockázzuk, egy serpenyőben kacsazsírt hevítünk és ezen jó alaposan körbepirítjuk.

2. Ha a máj megpirult, egy tányérra szedjük.
3. A serpenyőben lepirítjuk és üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát.
4. Ha a hagyma megpuhult, hozzáadjuk az ízlés szerint feldarabolt paprikát, majd a paradicsomot. Fűszerezzük, és összerottyantjuk. Szóval a szokásos módon, ahogy máskor is, elkészítjük a lecsót.

5. A végén hozzáadjuk a májat, és együtt főzzük őket néhány percig.

F o o d i e 🍭 Gasztro Blog (@edesmindegyblog) által megosztott bejegyzés,  

Kipróbáljátok, ugye?

- Orsi

You Might Also Like

1 megjegyzés:

  1. As mentioned in the preregistration data for this survey, knowledge collection for this survey continued till a 24 h interval occurred with fewer than 100 responses. Data collection 슬롯머신 started on 20 December, and ended at 00.00 on 25 December, as solely 72 responses have been collected on 24 December. Many mother and father usually are not interested in whether or not an activity meets a legal definition of ‘gambling’. Their major concern {is whether|is whether or not or not} there is a product out there that might present a risk to their children. "This may mean that the recommendation often circumstance that} social play is safer than gambling alone ought to be reconsidered," elaborates Wood. Studies show that gambling throughout adolescence dramatically increases a person’s chance of growing a gambling dependency .

    VálaszTörlés