programajánló

Reggelizz estig! | Itt az első Stílusos VillásReggeli Fesztivál

március 21, 2018 Édesmindegy blog 0 Comments


Nem tudom, hogy vagytok vele, de mi imádunk reggelizni! Akkor a legjobb, mikor nem kell rohanni, és nem csak néhány falatra van idő a kapkodós öltözködés közben. Amikor élvezhetjük a kávé ízét, amikor felszolgálják elénk a villásreggelit a gyönyörűen megterített asztalra. Egészen más, amikor egy stílusos reggelivel indítjuk, kellemes hangulatban, finom falatokkal. Ezek a napok mindig sokkal szebbek.

Ezt az életérzést kívánja népszerűsíteni a Stílusos Vidéki Szállodák által megrendezésre kerülő Stílusos VillásReggeli Fesztivál. Egy évben egyszer az egész napot a reggelinek szentelik, újjáélesztve ezzel a közös napindító étkezés hagyományát. Nézzük meg először is, hogy kik a szervezők egész pontosan. A Stílusos Vidéki Szállodák:
  • Babérliget Kúria - Polány
  • Káli Art Inn - Köveskál
  • Kosbor Panzió - Magyarszombatfa
  • Nomád Hotel & Glamping - Noszvaj
  • Páskom Cottages - Lajoskomárom
  • Platános Kúria - Balástya
  • Rosinante Fogadó - Szigetmonostor

Mikor lesz az első Stílusos VillásReggeli Fesztivál?


2018. május 13-án a balástyai Platános Kúria házigazdái látják vendégül az egész nap reggelizni vágyókat. A Szeged közelében található Kúria harminc hektáros kertje ad otthont a fesztiválnak és az egész napos programnak. A házias ízek mellett különlegességekkel is találkozhatunk a VillásReggeli fesztiválon, és akár egy pohár proseccoval köszönthetjük - vagy búcsúztathatjuk - az egész napos reggelit.

Az esemény délelőtt 10-kor veszi kezdetét, és egészen 17 óráig élvezhetjük a reggelit. A helyszínen kényelmes lounge-ok, puha plédek, és otthonos hangulat várja a résztvevőket, a medence partján pedig a pezsgő- és fröccsbár kínálatából választott itallal lazíthatunk.

Mi mennyibe kerül a Stílusos VillásReggeli Fesztiválon?


A belépés díjtalan, ám regisztrációhoz kötött, amelyre a weboldalon lesz lehetőség április 6-tól május 10-ig. Érdemes időben regisztrálni, mert a férőhelyek száma limitált, így fennáll a veszély, hogy a szervezők idő előtt lezárják a regisztráció lehetőségét.

A különleges reggeli fogásokból a helyszínen lévő standoknál 300 és 1500 Ft közötti áron lehet kóstoló adagokat vásárolni. Hogy egy kicsit felpezsdítsem az ízlelőbimbóitokat, megsúgom, hogy a Stílusos Vidéki Szállodák weboldalának információi szerint olyan finomságokra számíthatunk, mint a kecskesajtkrém, a citromos zsendice, a vadmájas, a füstölt csülökkrém, vagy épp a házi ibolyaszörp. 

Milyen programok lesznek?


Az első Stílusos VillásReggeli Fesztiválon nem csak a reggelikbe, de a vidéki életérzésbe is belekóstolhatnak az érdeklődők. A szervezők célja, hogy a rohanó világból egy picit kizökkentsenek bennünket, hogy újra felfedezhessük a ráérős családi reggelik hangulatát, na meg persze bemutassák, hogy milyen az, amikor egy Stílusos Vidéki Szállodában kezdjük a napunkat, és ők látnak minket vendégül. 

Az ételek mellett egész napos programokkal is készülnek, ahol a gyermekek sem fognak unatkozni, így őket sem kell otthon hagyni, az egész családot várják egy kellemes, tavaszi kikapcsolódásra és gasztronómiai kalandozásra. 

Ott tali?

- Orsi

You Might Also Like

0 megjegyzés: