Rólunk

június 18, 2017 Édesmindegy blog 0 Comments

Az Édesmindegy blog szerzőiOrsi vagyok, az Édesmindegy blog egyik megálmodója és alapítója. A bloggerkedés mellett online marketinggel foglalkozom és jogot hallgatok.

A szabadidőmben imádok jókat enni, új helyeket felfedezni és új ízekkel megismerkedni. Nem csak éttermekben szoktam finomakat enni, már egészen gyerek korom óta szívesen tevékenykedem a konyhában is. A sütés-főzés meghatározó része az életemnek.

A blog ötlete úgy pattant ki a fejemből, hogy nagyon szeretek fotózni, többek között az ételeket is, és mivel social media és okostelefon-függő vagyok, imádok mindent azonnal megosztani. Eddig ezt a privát oldalaimon és az életmód blogomon (From Orsi with Love - katt) tettem, mostantól azonban szeretném egy kicsit szélesebb közönség elé tárni a tapasztalataimat, receptjeimet, és minden gasztronómiával kapcsolatos gondolatomat.

Gittával nagyon jó barátok vagyunk és együtt is nagyon szeretünk enni, vele ellentétben azonban én szerencsére bármit megehetek, így kettőnk közül biztosan ő lesz a kritikusabb vendég az éttermekben.


Gitta vagyok, az Édesmindegy blog névadója és társszerzője. Fotózással foglalkozom (Gitta Photography - katt) és a munkám egyben a hobbim is, így nemcsak imádom a finom ételeket, de szívesen fotózom is őket.

Mindig irigyeltem azokat, akik ha beülnek egy étterembe, vakmerően, bármit választhatnak az étlapról. Nekem ez kicsit körülményesebb. Noha imádok enni és rajongok a finom falatokért, bizony nem mindegy, hogy: mennyire fűszeres, hagymás, gombás, van-e belőle laktózmentes, gluténmentes változat.

Orsinak leszek társa a gasztronómiai utazásán, mely során segítek górcső alá venni az éttermeket, reggeliző helyeket, kávézókat, cukrászdákat és bizton állítom, hogy nekem nem lesz soha semmi "édesmindegy".

0 megjegyzés: