Rólunk

június 18, 2017 Édesmindegy blog 1 Comments

Az Édesmindegy blog szerzőiOrsi vagyok, az Édesmindegy blog egyik megálmodója és alapítója. A bloggerkedés mellett online marketinggel foglalkozom és jogot hallgatok.

A szabadidőmben imádok jókat enni, új helyeket felfedezni és új ízekkel megismerkedni. Nem csak éttermekben szoktam finomakat enni, már egészen gyerek korom óta szívesen tevékenykedem a konyhában is. A sütés-főzés meghatározó része az életemnek.

A blog ötlete úgy pattant ki a fejemből, hogy nagyon szeretek fotózni, többek között az ételeket is, és mivel social media és okostelefon-függő vagyok, imádok mindent azonnal megosztani. Eddig ezt a privát oldalaimon és az életmód blogomon (From Orsi with Love - katt) tettem, mostantól azonban szeretném egy kicsit szélesebb közönség elé tárni a tapasztalataimat, receptjeimet, és minden gasztronómiával kapcsolatos gondolatomat.

Gittával nagyon jó barátok vagyunk és együtt is nagyon szeretünk enni, vele ellentétben azonban én szerencsére bármit megehetek, így kettőnk közül biztosan ő lesz a kritikusabb vendég az éttermekben.


Gitta vagyok, az Édesmindegy blog névadója és társszerzője. Fotózással foglalkozom (Gitta Photography - katt) és a munkám egyben a hobbim is, így nemcsak imádom a finom ételeket, de szívesen fotózom is őket.

Mindig irigyeltem azokat, akik ha beülnek egy étterembe, vakmerően, bármit választhatnak az étlapról. Nekem ez kicsit körülményesebb. Noha imádok enni és rajongok a finom falatokért, bizony nem mindegy, hogy: mennyire fűszeres, hagymás, gombás, van-e belőle laktózmentes, gluténmentes változat.

Orsinak leszek társa a gasztronómiai utazásán, mely során segítek górcső alá venni az éttermeket, reggeliző helyeket, kávézókat, cukrászdákat és bizton állítom, hogy nekem nem lesz soha semmi "édesmindegy".

1 megjegyzés:

  1. The premier event for betting and gaming within the CIS area. For more information, go to sbcevents.com/sbc-summit-cis. Always study the percentages to 스포츠 토토 forestall falling prey to the lowered successful price. Look up evaluations of the potential host on the internet and choose the one with one of the best odds.

    VálaszTörlés