A Trattoria Gozsduban jártunk
Az olasz konyha a lételemem, egyszerűen imádok mindent, ami olaszos, legyen az pizza, tészta, rizottó, tengeri herkentyűk, sajtok, borok. Éppen ezért egy olasz étterem számomra maga a kánaán és mindig óriási bajban vagyok az ételválasztáskor, mert bármit fel tudnék falni.
A Trattoria Gozsduba már régóta szerettem volna ellátogatni, mert Instán mindig olyan fotókat posztolnak, amiktől összefolyik a nyál a számban. Amikor nálam járt Anyukám, egyik este elsétáltunk a Gozsduba azzal a céllal, hogy beülünk valahova vacsorázni. Ahogy megpillantottam a Trattoriát, már tudtam is, hogy olasz vacsink lesz!
![]() |
Szuper jól néz ki ez a boros fal! |
Anyukám a Séf kedvence rizottót kérte lazaccal, garnélával és chilivel. Belekóstoltam, nagyon finom pikáns volt és kellemesen csípett. Megihletett, hogy készítsek egy hasonlót. Egy probléma volt vele: nem túl nagy adag, jól lakni semmiképp nem lehet vele.
![]() |
A Séf kedvence rizottó tényleg mennyei volt! |
![]() |
A pizzám! A széle a fogszabályzómnak egy kicsit keménynek bizonyult, amit sajnáltam, mert nagyon finom volt a tészta. |
PS.: az esti fények az étteremben abszolút nem fotó kompatibilisek, így aki imádja a kajáit fotózni és kipakolni Instára, az számoljon vele, hogy nem kevés, ellenben jó sok utómunkára lesz szükség, hogy vállalhatóvá varázsolja a képeket. Ez nyilván nem von le az étterem értékeléséből, ez csak a saját személyes kis szőrszálhasogatásom. 😅